Sähköasennukset urakka- tai laskutustyönä

SähköSein Ky on sähkösuunnitteluun, sähkötekniikkaan ja kodin automaatiojärjestelmien asennukseen keskittynyt yritys Seinäjoella.

Yrityksemme toimintatapana on asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja laatu. Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2006, toimialueenamme ovat Seinäjoki ja sen lähikunnat. Sopimuksesta teemme projekteja myös muualla Suomessa. Asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä, rakennusliikkeistä, teollisuuden yrityksistä sekä huolto-yhtiöistä.

Sähköasennukset urakka- tai laskutustyönä

Teemme sähköasennuksia etukäteen laskettuna urakkana sekä laskutus- eli tuntityönä, asiakkaan toiveen mukaisesti. Tuntitöinä tehtävistä kohteista on mahdollista pyytää myös kustannusarvio ennen töiden aloittamista. Olemme tehneet lukuisia sähköasennuksia niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, kesämökeistä halleihin ja julkistiloihin. Referenssikuvat

Laatu ja kestävät asiakassuhteet

Yrityksellämme on S2-luokan sähköpätevyys, eli vastaamme itse asentamistamme sähköistyksistä. Noudatamme sähköalan standardeja sekä turvamääräyksiä. Yrityksemme tavoitteena on panostaa laatuun sekä ylläpitää kestäviä suhteita niin asiakkaidemme kuin myös yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hyvän laadun takaamiseksi yrityksemme toimintaan kuuluu käyttöönopastus sekä takuu, joka sähkötuotteilla on vähintäänkin vuoden verran.

Kysy tarjous

Tästä linkistä saat lisätietoa kotitalousvähennyksestä www.vero.fi